⁠⁠Individualni Free Flow

Intuitivno svetovanje, somatske vaje, sinergistično gibanje, dihalne tehnike.

Dolžina:

“Spoznaj samega sebe.”

– Preročišče v Delfih

Kaj je individualni Free Flow?

Individualni Free Flow je celostna individualna obravnava posameznika, ki je preplet sodobne epigenetike, svetovanja z elementi karmične diagnostike s poudarkom na somatskih vajah, sinergističnem gibanju in dihanju. Od tečaja Free Flow se razlikuje v tem, da poteka individualno s terapevtom, ki se vam in vaši težavi posveti celostno, vam pomaga usmerjati gibanje, bolje čutiti posamezne mišice v telesu, izboljšati lastno čutenje in povezavo zavest – telo, razumeti vzroke, ki so pomembno vplivali na nastanek situacije, blokad v telesu in vam tudi svetuje, kako jih razreševati. Free Flow je prizemljeno delo na sebi, kjer poglabljamo subtilnost zaznavanja sebe.

Sestavljen je iz dveh delov:

intuitivno svetovanje (razlaga načina podzavestnega delovanja, odnosa do sebe, vzorcev in vzročno posledičnih povezav v vašem življenju)
individualno vodenje skozi vaje, ozaveščanje in osvobajanje podzavesti skozi telo (somatske vaje, sinergistično gibanje, dihanje)

Komu je namenjen individualni Free Flow?

Namenjen je vsem, ki bi radi pristno in iskreno delali na sebi in izboljšali svoje trenutno stanje. Kako globoko želite iti prepuščamo vam. Naša naloga je, da vas podpremo, sami pa si izbirate svojo pot. Vsi se soočamo z omejitvami v telesu, bolečinami in podzavestnimi blokadami, ki pa so zgolj odslikava naše notranjosti. S Free Flowom spoznavamo, katere blokade nosimo v sebi, kakšna sporočila prinašajo in kako se jih osvoboditi, predvsem pa izboljšujemo svoje čutne zaznave, čutenje in zavedanje samega sebe kot celote.

Kateri elementi in v kolikšnem obsegu se izvedejo je odvisno od primera in presoje terapevta, ki začuti, kaj je v danem trenutku za vas najbolj podporno. Ni nujno, da vsaka terapija zajema vse zgoraj našteto, ampak se prilagodi individualno.

Kaj vse obsega?

Na telesni ravni

POMAGA IZBOLJŠATI ALI ODPRAVITI:

 • bolečine v mišicah
 • bolečine v križu
 • bolečine v sklepih
 • glavobole
 • napetosti
 • nepravilno držo
 • nesimetrije v telesu
 • vzdraženost živčnega sistema (omogoča večje ravnovesje v delovanju obeh vej avtonomnega živčevja)
 • stres

POMAGA IZBOLJŠATI ALI SPROSTITI:

 • ujeta nepredelana čustva
 • podzavestne blokade
 • podzavestne vzorce in načine delovanja
 • energijske zastoje
 • kronično utrujenost

Na energijski ravni

Na informacijski ravni

POMAGA IZBOLJŠATI:

 • telesno zavestnost (zavedanje telesa, omejitev nivoja energije, trenutnega stanja, zdravja, neravnovesja)
 • splošno zavestnost (zavedanje svojih čustvenih stanj in soočanje z njimi, čutenje partnerja, sočloveka, iskanje inovativnih rešitev za vsakodnevne izzive in bolj uravnovešeno razporejanje energije)
 • razreševanje karmičnih blokad
 • povezanost z življenjem
 • intuicijo

Koliko se lahko določeno stanje izboljša, je odvisno individualno od primera in pripravljenosti posameznika na delo na sebi.

“Vsak trenutek je unikaten, zato so tudi navodila za vsak trenutek unikatna in neponovljiva.”

Vsebino terapije terapevt po svoji oceni prilagodi posamezniku, glede na vaše trenutno stanje, potrebe in zmožnosti. Cilj je, da s telesom čedalje bolje sodelujete, se čedalje bolje čutite in postopoma povečujete zaupanje vase in svoje občutke ter se zmorete na svoje čutenje tudi ustrezno prilagajati in odzvati v dejanjih.

Uvodno svetovanje traja 100 min, vsako nadaljnje pa predvidoma 60 min. Ker telo zahteva svoj čas, nežnost, sočutje in potrpežljivost, je običajno predvsem za kronična stanja potrebno več časa, če želimo doseči dolgotrajne premike in spremeniti svoje podzavestne avtomatizme. Zato smo pripravili ugodnosti in posebno ponudbo paketov terapij, ki jih lahko zakupite vnaprej po nižji ceni, če se odločite, da bi radi konsistentno delali na sebi.

Cenik

Individualni Free Flow in uvodni posvet – 100 min

140 EUR

Individualni Free Flow – 60 min

100 EUR

Individualni Free Flow – 60 min (2 termina)**

180 EUR

Individualni Free Flow – 60 min (4 termini)**

340 EUR

Individualni Free Flow – 60 min (6 terminov)**

510 EUR

Individualni Free Flow – 60 min (8 terminov)**

640 EUR

** Cena velja za paket terapij, ki jih stranka zakupi v naprej. Celoten znesek se lahko poravna pred prvim terminom ali prvi obrok pred prvim terminom, preostanek pa največ v treh obrokih v treh mesecih od izvedbe prvega termina. V kolikor se stranka kasneje premisli, si pridržujemo pravico, da se vsi že izvedeni termini obračunajo po ceni Individulani Free Flow – 60 min.

Mnenja udeležencev

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Miha Jemec

Individualna gong terapija

Individualna gong terapija uporablja zvok za globoko regeneracijo, razreševanje čustvenih blokad in krepitev samozdravljenja, v intimnem prostoru za osebno rast.

Read More

Reiki na daljavo

Reiki je terapija z uporabo univerzalne življenjske energije za fizično, mentalno, čustveno in duhovno zdravljenje, ki spodbuja notranjo harmonijo in celostni razvoj.

Read More

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.