Intuitivna manualna terapija

Intuitivna manualna terapija predstavlja celostno nego telesa in biopolja za nego, sproščanje, umiritev, regeneracijo in polnjenje z energijo. Pospremljena je še z intuicijo, reikijem in zvokom za celostno terapevtsko izkušnjo.

Dolžina:

Zakaj bi potreboval/a intuitivno manualno terapijo?

Za premike v življenju in osebno rast potrebujemo energijo. Hiter tempo in stresno okolje pa nas izčrpavata, mnogokrat imamo ob koncu dneva občutek, da smo izžeti in v deficitu z močmi. To se nam nato ponavlja kot začaran krog, iz katerega mnogokrat ne vidimo rešitve. Intuitivna manualna terapija je namenjena predvsem, da vas neguje, sprosti in napolni s svežo energijo.

Kaj dobim z intuitivno manualno terapijo?

Želimo vas predvsem podpreti, da se regenerirate, sprostite napete, utrujene mišice in se napolnite z dodatno energijo za obnovo, nove premike in boljšo kvaliteto življenja. Sproščamo vaš živčni sistem in ga pomirjamo, da se lažje uravnovesite in omogočite telesu samozdravilne procese. Šele sproščeno telo se je namreč zmožno obnavljati in zdraviti.

V čem se razlikuje od drugih manualnih terapij?

Glavna razlika je v tem, da je pristop terapevtski. Vključuje različne pristope z namenom podpreti vas čim bolj celostno. Poleg telesnega nivoja se prepleta še z energijskimi, frekvenčnimi in vzročnimi nivoji.

Kaj pomeni, da je pristop intuitiven?

Ni nujno, da se izvede manualna terapija celotnega telesa, temveč se intuitivno posvetimo delu telesa, kjer je ujeta večja količina napetosti, kjer se nahaja energijski zastoj, ali ujeto čustvo, vzorec, prepričanje. To sicer ne pomeni, da se bo vzorec razrešil sam od sebe, ampak vam omogoča dobro odskočno desko, če ste preveč utrujeni in bi najprej potrebovali regeneracijo. Intuitivna manualna terapija ni namenjena razreševanju vzorcev in globokim procesom, ampak predvsem regeneraciji, počitku in obnovi vaše vitalne energije. Skušamo vas sprostiti, upočasniti delovanje uma in vas spodbuditi k čutenju, da se povežete s svojo notranjo esenco. Hkrati lahko tekom terapije prejmete tudi intuitivni uvid v vzročne plasti vašega stanja.

Kaj vse obsega?

  • sproščanje bolečih in zakrčenih mišic
  • spodbujanje pretakanja limfe po telesu
  • reiki (sproščanje in pomirjanje živčnega sistema)
  • mini intuitivni nasvet (lahko se odpre uvid v globlje plasti vaše podzavesti)
  • zvočno terapijo s koshi zvončki in tibetanskimi skledami

Po potrebi kot dodatek:

  • vodeno Free Flow sproščanje

Terapevt intuitivno prepleta posamezne pristope, kar pomeni, da ni nujno, da so na vsaki seansi vključeni vsi elementi. Predvsem se osredotočamo na to kar začutimo, da v danem trenutku potrebujete. Vsaka terapija je tako povsem unikatna izkušnja.

Napotki za boljšo izkušnjo

Vljudno vas prosimo, da pred terapijo poskrbite za osebno higieno. Sproščanje mišic se izvaja direktno na kožo. 

Pri prijavi lepo prosimo navedite, da se prijavljate na intuitivno manualno terapijo in svoje časovne omejitve. Na ta način bomo hitreje našli primeren termin za vašo regeneracijo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Miha Jemec

Individualna gong terapija

Individualna gong terapija uporablja zvok za globoko regeneracijo, razreševanje čustvenih blokad in krepitev samozdravljenja, v intimnem prostoru za osebno rast.

Read More

Reiki na daljavo

Reiki je terapija z uporabo univerzalne življenjske energije za fizično, mentalno, čustveno in duhovno zdravljenje, ki spodbuja notranjo harmonijo in celostni razvoj.

Read More

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.