MojChi Šola Zavesti – Šola Življenja

9 srečanj ozaveščanja, spoznavanja, razumevanja in zdravljenja

Pričetek: 15. januar 2025

Lokacija: Matlux Mengeš

ŠOLA ZA ZAVESTNO ŽIVLJENJE

Zakaj MojChi šola zavesti?

Želimo vam pokazati, kako si lahko pristno pomagate sami, se bolje spoznate in razumete ter celostno zdravite na mnogih področjih življenja.

Pri nas niste le številka, ampak posameznik z unikatno konfiguracijo, podzavestjo, potenciali in blokadami, ki se jim skupaj posvetimo. Zato gre za šolo, ki je posvečena skupini in vsakemu posamezniku na poseben, srčen in tankočuten način.

Današnji človek je izgubljen. Nevarnosti, s katerimi se sooča, so subtilne in drugačne kot kadarkoli poprej. Potopljeni smo v strukuturo, sisteme, hiter način življenja in poplavo informacij. Zato je nastala MojChi šola, da posamezniku nudimo daljši, povezan program kako razumeti svojo podzavest, osnove svojega telesa, psihe, biopolja in energij. S takšnim razumevanjem želimo predati orodja za zavestno, izpolnjeno in posledično tudi lažje življenje. Hkrati pa dobite tudi vpogled v vaše stanje z intuicijo, ki jo je potrdila celo znanost.

MojChi Šolo smo zasnovali na podlagi bogatega 15 letnega izkustva v terapevtski praksi in poglobljenega dela s podzavestjo. Skozi srečanja z vami se nam potrjuje, da kontinuirano pristno delo na sebi prinaša oprijemljive rezultate na področju odnosov, službe, počutja, zdravja in sicer.

Zavedamo se, da imamo različna predznanja in izkušnje, vendar ste dobrodošli vsi, ne glede, na kateri točki osebnega razvoja se nahajate, tudi če še nimate izkušenj s tega področja. MojChi Šola Zavesti je namenjena vsem, ki:

  • bi želeli iskreno delati na sebi CELOSTNO – na svojih vzorcih, čustvih, obnašanju, gibanju, prehrani, biopolju in odnosih;
  • bi radi ozavestili vsebino svoje PODZAVESTI – nezavedne odzive, podzavestne vzorce in odločitve, ki jih sprejemamo;
  • vas zanima tudi tisto več, svet energij in nadčutno – človekovo biopolje, energija in energijski centri (čakre) ter njihovo optimalno delovanje;
  • vas zanimajo NARAVNI načini zdravljenja in življenja;
  • ste se zataknili na neki točki v življenju in ne veste kako naprej;
  • nosite v sebi bolečine, travme, strahove in bi jih radi spustili in presegli;
  • imate dovolj življenja, kot ste ga živeli do sedaj in želite narediti notranji preboj ter iti na naslednji nivo življenja;
  • bi radi presegli znano in odkrivali neznano;
  • se že ukvarjate s terapevtstvom, osebno rastjo in/ali duhovnostjo in bi radi pridobili nova znanja, poglobitev in izkustvo v celostni, povezani in smiselni obliki ob tenkočutnem vodstvu (ni obvezno).

Komu je namenjena?

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.