MojChi Šola Zavesti – Šola Življenja

9 srečanj ozaveščanja, spoznavanja, razumevanja in zdravljenja

Pričetek: 15. januar 2025

Lokacija: Matlux Mengeš

ŠOLA ZA ZAVESTNO ŽIVLJENJE

Zakaj MojChi šola zavesti?

Želimo vam pokazati, kako si lahko pristno pomagate sami, se bolje spoznate in razumete ter celostno zdravite na mnogih področjih življenja.

Pri nas niste le številka, ampak posameznik z unikatno konfiguracijo, podzavestjo, potenciali in blokadami, ki se jim skupaj posvetimo. Zato gre za šolo, ki je posvečena skupini in vsakemu posamezniku na poseben, srčen in tankočuten način.

Današnji človek je izgubljen. Nevarnosti, s katerimi se sooča, so subtilne in drugačne kot kadarkoli poprej. Potopljeni smo v strukuturo, sisteme, hiter način življenja in poplavo informacij. Zato je nastala MojChi šola, da posamezniku nudimo daljši, povezan program kako razumeti svojo podzavest, osnove svojega telesa, psihe, biopolja in energij. S takšnim razumevanjem želimo predati orodja za zavestno, izpolnjeno in posledično tudi lažje življenje. Hkrati pa dobite tudi vpogled v vaše stanje z intuicijo, ki jo je potrdila celo znanost.

MojChi Šolo smo zasnovali na podlagi bogatega 15 letnega izkustva v terapevtski praksi in poglobljenega dela s podzavestjo. Skozi srečanja z vami se nam potrjuje, da kontinuirano pristno delo na sebi prinaša oprijemljive rezultate na področju odnosov, službe, počutja, zdravja in sicer.

Komu je namenjena?

Zavedamo se, da imamo različna predznanja in izkušnje, vendar ste dobrodošli vsi, ne glede, na kateri točki osebnega razvoja se nahajate, tudi če še nimate izkušenj s tega področja. MojChi Šola Zavesti je namenjena vsem, ki:

 • bi želeli iskreno delati na sebi CELOSTNO – na svojih vzorcih, čustvih, obnašanju, gibanju, prehrani, biopolju in odnosih;
 • bi radi ozavestili vsebino svoje PODZAVESTI – nezavedne odzive, podzavestne vzorce in odločitve, ki jih sprejemamo;
 • vas zanima tudi tisto več, svet energij in nadčutno – človekovo biopolje, energija in energijski centri (čakre) ter njihovo optimalno delovanje;
 • vas zanimajo NARAVNI načini zdravljenja in življenja;
 • ste se zataknili na neki točki v življenju in ne veste kako naprej;
 • nosite v sebi bolečine, travme, strahove in bi jih radi spustili in presegli;
 • imate dovolj življenja, kot ste ga živeli do sedaj in želite narediti notranji preboj ter iti na naslednji nivo življenja;
 • bi radi presegli znano in odkrivali neznano;
 • se že ukvarjate s terapevtstvom, osebno rastjo in/ali duhovnostjo in bi radi pridobili nova znanja, poglobitev in izkustvo v celostni, povezani in smiselni obliki ob tenkočutnem vodstvu (ni obvezno).

Kaj boste izkusili?

Velik poudarek bo predvsem na PRAKSI in osebnem PREBOJU skozi DELO NA SEBI. Spoštujemo posameznikovo unikatno pot in se mu približamo čim bolj CELOSTNO, z razumevanjem in sočutjem. Skupaj ustvarimo VAREN PROSTOR in priložnost za rast.

MojChi Šola Zavesti je preplet številnih terapevtskih pristopov, znanj in delavnic:

 • karmična diagnostika in intuicija, ki jo je potrdila celo znanost – s katero bo Mojca skozi srečanja sistematično analizirala vaše podzavestne vsebine, blokade in težave ter hkrati identificirala REŠITVE za rast, spremembo in preboj; 
 • Reiki in duhovna energijska terapija – s katerima na vseh srečanjih zdravimo vaše biopolje; 
 • Free Flow – s katerim ozaveščamo telesno raven in osvobajamo tkiva na fizičnem nivoju ter z njimi ujeta čustva in travme, da se lahko gibate, mislite in čutite svobodno;
 • zvočna terapija – pomaga pri regeneraciji, zdravljenju in vzpostavljanju ravnovesja na vseh nivojih; 
 • Rebirthing – z intuitivnim vodenjem skozi dih pomaga pri razreševanju travm in blokad; 
 • spoznanja moderne znanosti – ki se ukvarjajo s področjem celostne obravnave posameznika, prehrane, intuicije, nadčutnih zaznav, epigenetike, nevroplastičnosti možganov, spremenjenih stanj zavesti in drugih področij; 
 • stara mistična znanja, kot je Hermetizem – znanja, ki pojasnjujejo obstoj, življenje in vesolje bomo povezovali z znanostjo in praktičnimi primeri za vsakdanje življenje; 
 • Vloge življenja (nadgradnja Postavitve družine) – metoda, s katero bomo osvetlili matriko vlog, mišljenja in čustvovanja, v kateri se posameznik nahaja ter iskali pot k drugačnemu načinu delovanja;
 • Moj ChiDance – intuitivni zdravilni ples tokrat v večih posebnih preoblekah, ki bodo namenjena specifičnemu preboju na želenem področju. Moj ChiDance je celostna plesno-gibalna metoda za osvobajanje ujetih čustev, travm in blokad v telesu. ​

Vse zgoraj našteto bomo spoznavali skupaj na srečanjih, zato PREDHODNO ZNANJE NI POTREBNO.

Seveda želimo biti čim bolj praktični in vam ponuditi znanja, spoznanja in izkušnje, ki jih boste lahko vnesli v svoj vsakdan in jih stvarno prizemljili, vse z namenom, da čim bolj radostno in uravnovešeno objamete življenje.

Šola bo potekala skozi 9 SREČANJ v 5 MESECIH.

- Obstaja nekaj v nas, kar je tik pred tem, da začnemo uporabljati. To je tisto, po kar smo prišli, to je strast in namen naše duše. -

Informativni dan 27. 4. 2024

Za vse, ki bi nas radi spoznali tudi v živo, ste vabljeni na informativni dan, ki bo potekal 30.9. ob 18:00. Zaradi omejenega števila mest se je na informativni dan potrebno predhodno prijaviti.

 • Na informativnem dnevu boste lahko:
  zastavili vprašanja in izrazili pomisleke glede šole;
 • se družili ob okusnih in hkrati zdravih prigrizkih;
 • nas spoznali in začutili v sproščenem vzdušju.

Ostale pomembne informacije

Celoten program traja od 12.10. do 1. 2. 2024 skozi 5 mesecev, okvirno dve srečanji na mesec ob sobotah čez cel dan.

Cena zajema celoten program MojChi Šola zavesti, ki vključuje delavnice, predavanja, terapije, vaje, napotke, nasvete in intuitivne vpoglede (vse to bomo čutno vpletali v program).

Vsak udeleženec prejme tudi skripto MojChi Šola zavesti, ki bo služila kot vodnik skozi vaše šolanje ter je odlično izhodišče za nadaljnje raziskovanje zavesti. Skripta je konglomerat različnih spoznanj in učenj ter tako predstavlja dragocen pripomoček pri vašem osebnem razvoju.

Ostale pomembne informacije

1400 EUR (Early bird) do 31. 7.2024
1600 EUR (Regular) od 1. 8. 2024

Pogoji prijave

 • iskrena želja za delo na sebi;
 • odprtost za novo, nova spoznanja;
 • odprtost za obstoj energij, zavesti, podzavesti in nadčutnega;
 • starost vsaj 18 let;
 • razumevanje slovenskega jezika.
 
Število mest je omejeno.

Mojca Debelak

Njen dar intuicije je potrdila celo znanost. Mojca je celostna terapevtka sodobne bioterapije s prodornim vpogledom karmične in intuitivne diagnostike, reiki mojstrica, hipnoterapevtka, predavateljica in učiteljica spremenjenih stanj zavesti. Ljudem pomaga z znanjem vedske astrologije, Intuitivne postavitve družine, terapevtskega giba in plesa ter frekvenčnimi zdravljenji. Na svoji trnovi poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zaradi premagovanja lastnih življenjskih izzivov mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in splošnem zadovoljstvu.

Miha Jemec

Desna roka v MojChiju, vedno pripravljen pomagati, pogosto tudi deklica za vse, v notranjem svetu pa človek globine, tišine in narave. Rad čuti zemljo pod prsti, veter na obrazu, toploto sonca in vonj po soli.
 
Svojo pot samoraziskovanja je začel pri Mojci kot njen učenec. Tekom intenzivnega triletnega urjenja ga je uvajala v različne pristope energijskega dela in preoblikovanja podzavesti. Svoje učenje pa je dopolnil tudi v šoli za bioterapevte, kjer se je pri Urošu Petanu prvič srečal s somatiko.

Leo Krajnc

Radoveden raziskovalec mnogih področij življenja. Že od nekdaj rad odkriva zaodrja življenja in ugotavlja, kaj so resnična počela naših ravnanj, misli, čustev, odločitev in telesnih stanj. V MojChi povezuje raznolika znanja, ki jih je nabiral skozi svoje življenje in jih nadgrajuje z energijskim ter intuitivnim delom. Stremi k holističnemu in iskrenemu pristopu k delu na sebi ter zdravljenju, ki je osvobojeno prepričanj in omejujočih paradigem. Tako v svojem delovanju prepleta zvočno terapijo, duhovno energijsko terapijo, hermetizem, izsledke znanstvenih raziskav in znanja tako starodavnih, kot sodobnih mistikov.

Prijava na šolo življenja

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.