⁠Celostna terapija

Individualna terapija s celostnim pristopom za razreševanje težav, boljše spoznavanje samega sebe in odločen korak naprej v življenju.

Dolžina:

Kaj je celostna terapija?

Celostna terapija je terapija, pri kateri se individualno in celostno obravnava človekovo življenje, način mišljenja, miselne in čustvene vzorce ter gibanje. Lahko se tudi vnaprej določi ali specificira področje ali težavo, na kateri bi se želelo delati. V celostno terapijo je vključeno celostno svetovanje glede na dejansko stanje, kateremu pa se pridružuje izbira metode, ki bi človeku ustrezala glede na njegov primer.

V celostno terapijo se vključuje

 • celostno svetovanje glede na težavo, področje, način življenja posameznika;
 • ozaveščanje podzavestnih vzorcev, čustev in blokad;
 • duhovno energijsko zdravljenje človekovega biopolja;
 • zvočna terapija (klavir, koshi zvončki, tibetanske sklede, školjke, šamanski boben, …), ki znanstveno dokazano izredno podporno deluje za človekovo telo in psiho;
 • meditativne tehnike in spremenjena stanja zavesti;
 • po potrebi še druga metodologija, ki bi bila potrebna za premik naprej glede na stanje in počutje posameznika.

Za koga je celostna terapija primerna?

Primerna je za vse, ki: 
 • želijo pristno in celostno delati na sebi; 
 • rešiti neko fizično, psihično težavo, težavo v odnosu z drugimi ali sicer; 
 • izboljšati svoje zdravje, počutje, psihofizično stanje; 
 • trpijo za kakršnimikoli bolečinami, tesnobo, občutki depresije, nelagodja, stresa ali izčrpanosti; 
 • celostno pogledati svoje življenje, ga obogatiti, nadgraditi in narediti premik naprej na kateremkoli področju.

Moč je seveda v rokah vsakogar, ki se k nam obrne, a pristna pomoč lahko pomaga izgraditi ključni del, zaradi katerega lahko gremo naprej, rešimo neko težavo in naredimo življenje boljše, bolj izpolnjeno in ozaveščeno.

Kako poteka?

Začnemo s pogovorom in svetovanjem, kjer odkrivamo vzroke bolezni, počutja, ozaveščamo čustvene blokade, energijsko in fizično stanje vašega telesa, podedovane in privzgojene podzavestne vzorce, vaš odnos do sebe in odnos z najbližjimi.

Nato nadaljujemo s konkretnim delom na sebi s pomočjo vodenega procesa, kjer vas napolnimo z energijo, zaupanjem in spuščamo strahove ter blokade. Ključno je namreč, da najprej dobro razumete kako delujete, zakaj tako delujete, kaj vas je pripeljalo v nastalo situacijo in kakšna so spoznanja, ki jih morate osvojiti.

V nadaljevanju se lahko odločite ali skupaj s terapevtom dorečete, ali so potrebne nadaljnje terapije. Te pa so sestavljene iz pogovora, svetovanja, domačih nalog, ozaveščanja, razumevanja sebe, razreševanja odnosov in problemov, ki se vam pojavljajo kot lekcije.

Če želimo preseči podzavest, je potrebno do neke mere razumeti celoto, da lahko nato skozi konkretno, pristno in iskreno delo na sebi v globokem stanju sproščenosti na inovativen in vedno drugačen način transformiramo notranje konflikte, strahove, dileme in izgubljenost.

Nadaljnje terapije

Pomembno

Ko človek ozavesti, prečisti telo, biopolje, spremeni navade in preide bistvene podzavestne vzorce, je glavnina terapije izvedena oziroma je smiselno terapevta obiskovati redkeje. V primeru, da je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevt to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil vase, v proces ozaveščanja in zdravljenja. Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno življenje. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Leo Krajnc

Individualna zvočna terapija

Individualna zvočna terapija uporablja zvok kot sredstvo za celostno zdravljenje telesa, psihe in biopolja. Umiri, spočije, pomaga lajšati bolečine in tesnobo ter podpira osebnostni razvoj.

Preberi več

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.