Leo Krajnc

Radoveden raziskovalec mnogih področij življenja. Že od nekdaj rad odkriva zaodrja življenja in ugotavlja, kaj so resnična počela naših ravnanj, misli, čustev, odločitev in telesnih stanj. V MojChi povezuje raznolika znanja, ki jih je nabiral skozi svoje življenje in jih nadgrajuje z energijskim ter intuitivnim delom.

"Modrost se začne s čudenjem."

– Sokrat

Leo je človek raziskovanja, radovednosti in pristnih odgovorov na najrazličnejša življenjska vprašanja. Že od nekdaj ga je zanimalo, kako stvari delujejo, zakaj mislimo kot mislimo, zakaj čustvujemo, se prehranjujemo, delamo in se gibamo na določen način. Širše zanimanje številnih tako tehničnih, kot družboslovnih in umetniških področij ga je navsezadnje peljalo v dokončanje magistrskega študija prava, kjer je ob dodatnem delu na tem področju izvedel, kaj ga zanima in kaj ga ne ter kaj želi prispevati svetu.

 

Obenem se Leo že skoraj celo življenje ukvarja z glasbo, saj se je več kot desetletje aktivno udejstvoval v večih glasbenih skupinah predvsem na tolkalih. Ta pot pa ga je navsezadnje zanesla v raziskovanje celostnih učinkov glasbe na človeka oziroma bit in uporabo glasbe ter zvoka tudi kot zdravilnega, terapevtskega sredstva.

V času študija se je hkrati izobraževal v smeri duhovnega energijskega zdravljenja, meditacije in spremenjenih stanj zavesti, svoja znanja, metode in pristope pa nenehno nadgrajuje skozi dodatno izobraževanje, znanje, izkušnje, izsledke moderne znanosti in znanstvenih raziskav ter modrosti in pričevanja tako starodavnih, kot sodobnih mistikov.

Tako se poglablja v hermetizem, duhovne zapise ter povezana znanja o človeku in naravi, na katera vsa ta besedila napotujejo. Zaveda pa se, da je doživljenjski vajenec življenja in je zato življenje kot tako živo, brbotajoče in večno spreminjajoče. Največji učitelj mu je pravzaprav življenje samo.

Povežite se

Kadarkoli me lahko kontaktirate na mojih družbenih omrežjih, kjer tudi delim utrinke z dogodkov in koristne informacije o mojih terapijah, ali pa stopite v stik z mano preko mojega elektronskega naslova.

Terapije - Leo Krajnc

Prihajajoči dogodki, pri katerih sodelujem

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.