O nas
O nas

Energijski center MojChi je plod 15-letne prehojene poti mnogih terapij, tenkočutnih duhovnih dogodkov, celostnih potovanj in osebne rasti vseh udeleženih.

Vse se je začelo z življenjsko zgodbo Mojce Debelak, ki je ustanoviteljica in srce Energijskega centra MojChi. Njena unikatna zgodba, čeravno zelo težka, je podarila dragulje, s katerimi je Mojca lahko razvijala svoj dar – unikatno INTUICIJO, ki premika meje znanega in jo je po smrti mame obrnila v pomoč vsakemu, ki jo potrebuje in je pripravljen narediti korak naprej.

Seveda pa ne gre za zgodbo le enega človeka, kajti Mojci sta se pri vsebinskem delu pridružila tudi Miha Jemec in Leo Krajnc, oba s srčnimi nameni pomagati drugim, dograjevati sebe in delati pristne korake naprej k boljšemu svetu. Skupaj se povezujemo med sabo in z drugimi, da uresničujemo zastavljene cilje, zaradi katerih je MojChi dobil prostor na tem svetu.

Zavedamo se, da je k posamezniku potrebno pristopiti celostno.

Ni dovolj le sprememba gibalnih vzorcev, ni dovolj le sprememba prehrane, sprememba miselnih in čustvenih vzorcev, odnosov v katerih se nahajamo in sprememba biopolja človeka. Vse to so koščki mozaika, ki prefinjeno sestavljajo celoto, ki jo potem vidimo v svojem življenju, a žal pogosto zares ne razumemo v celoti. To je namen MojChi – pokazati koščke celote, kot tudi celoto samo in jih ozdraviti srčno, poglobljeno, potrpežljivo. Preko Mojčine intuicije to lahko poteka hitro, čisto in jasno. 

Na individualni terapiji se poglobljeno, celostno in tankočutno poglobimo v vaše stanje: biopolje, psiho in telo. Preko posvečenega zdravljenja učinkovito  osvobodite blokade ter zdravo in opolnomočeno zakorakate naprej v svoje življenje.

S skupnim namenom na dogodkih (so)ustvarjamo varen, intimen prostor, kjer v različnih oblikah poglobljeno delamo na sebi. Intuicija, zdravilni zvok, gib, ples, energijske metode zdravljenja in še marsikaj drugega, so orodja, s katerimi vodimo do celostnega napredka.

Obiščite nov kraj, prekinite sivo rutino, spremenite okolje in sebe, saj na celostnih oddihih reprogramiramo vašo podzavest v poglobljenih, daljših procesih. Srečajte sebe skozi potovanje z nami navznoter in navzven.Tako preko preciznih intuitivnih zaznav, karmične diagnostike in analize podzavesti, energijske terapije, zvočnega zdravljenja, dela s telesom, spremenjenih stanj zavesti, hipnoterapije, vedske astrologije, celostnih dogodkov in številnih ostalih metod posamezniku pomagamo osvetliti in ozavestiti njegovo življenjsko stanje ter ga vodimo k boljšemu, bolj izpolnjenemu in zadovoljujočemu življenju.

Želimo ustvariti sintezo intuitivnega in modrosti že znanega.

 Gradimo stično točko med starodavnimi znanji in moderno znanostjo. Vse to za namen osvetljevanja sebe, svojih vzorcev in podzavesti ter pristnega zdravljenja celega človeškega bitja – biopolja, uma, čustev in telesa.

Lokacija

Matlux, Topole 51G, Mengeš

Mediji o nas

V desetletju in pol delovanja se je Mojca Debelak pojavila v številnih TV oddajah, podcastih, časopisih in revijah. Prisluhnite in preberite si več o karmični diagnostiki, odnosih, intuiciji, podzavestnih vzorcih, postavitvi družine, hipnoterapiji in še mnogo več…

Play Video
Energijski center Mojchi

Terapevti

Spoznajte našo ekipo Energijskega centra MojChi. Delujemo z namenom pristne pomoči, osebne rasti in poglobljene, srčne obravnave vsakega, ki pride k nam. Nudimo vse od celostne terapije, zvočne terapije, dela s telesom, do hipnoterapije, jyotish svetovanja, regresije in medijstva. Ne veste, kaj bi izbrali? Kliknite spodaj in ugotovite z našo pomočjo.

Imaš vprašanja? Piši nam!

Z veseljem ti bomo odgovorili takoj, ko bo mogoče.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.