Intuitivno Jyotish svetovanje

Celostno intuitivno svetovanje na podlagi izdelane natalne karte po VZHODNI VEDSKI ASTROLOGIJI – JYOTISH in vpogled v vaše odnose, zdravje, družino, delo, dušni namen, karmične lekcije in karmično-darmično pot.

Dolžina:

Intuitivno Jyotish svetovanje vam pove zgodbo vašega življenja – kako so bili v skladu z vedsko oziroma vzhodno astrologijo planeti in njihove energije postavljeni ob vašem rojstvu in kako to vpliva na vaše življenje. Iz karte je moč razbrati vaše zdravstveno stanje, vaš notranji svet, vaše odnose, karierno pot, talente in namen duše in njeno izbrano pot.

Smisel vsega tega je, da se začnete zavedati vašega dušnega zapisa, vaše poklicanosti, karmične šibkosti, ki naj bi postale vaša moč, da lahko vzamete življenje v svoje roke. Vse to je nadgrajeno še s PRECIZNO INTUICIJO, s katero se o vas kreira celostna slika in oblikuje svetovanje z namenom doseganja boljšega, bolj izpolnjenega življenja in dobre usode.

Karta, ki vsebuje starodavne indijske modrosti, je torej v svojem bistvu zapis vaše “energijske in podzavestne usode”, ki jo je dobro upoštevati v življenju za doseganje celostno bolj izpolnjenega stanja.

 

Za izdelavo karte so potrebni vaš rojstni datum, točna ura rojstva (do minute natančno) in kraj rojstva.

 

Intuitivno Jyotish svetovanje se izvaja virtualno preko programa ZOOM po vnaprej dogovorjenem terminu. 

Namen

Namen izdelave jyotish karte in svetovanja je, da dobro ozavestite:

  • kdo ste;
  • kaj se vam je dogajalo v življenju in zakaj; 
  • kam ste namenjeni;
  • kje imate določene blokade;
  • kaj morate uravnovesiti;


da bi usodo lahko »vzeli v svoje roke« in zaživeli zdravo, polno in svobodno življenje.

Dopuščam …
Dopolnjuješ me.
Spuščam …
Ljubim (v)se.
Končno …
“Dharma”.

– Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Pomembno

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevt to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja. Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Mojchi

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.