Intuitivna postavitev družine

Skupinski seminar, ki je nadgradnja klasične metode postavitve s precizno intuicijo, zvokom in meditacijo. Vključuje lahko tudi vpogled Vedske astrologije - JYOTISH, Vloge življenja in druge pristope. Ugotovite vse o vaših primarnih družinskih odnosih in svojih vzorcih, ki ustvarjajo blokade, frustracije, bolezni in nezadovoljstva.

“Praviš mi,
da vse je v meni,
naj ne iščem več ničesar v Tebi.” 

Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Kaj je Intuitivna postavitev družine?

Intuitivna postavitev družine je nadgradnja klasične metode postavitve družine po Bertu Hellingerju. Na seminarju bomo razgrnili, kako se zares počutite v odnosih in kako se drugi počutijo ob vas. Videli bomo, od kod izvirajo vloge in vzorci vedenja v vaši družini (v katero ste vstopili ob rojstvu) ter ali imajo morda korenine še dalj v preteklosti. Ne samo, da bomo pokazali realno situacijo vaših družinskih, prijateljskih, poslovnih odnosov ali preprosto odnosa do sebe, temveč bo Mojca s prefinjeno intuicijo razkrila tudi rešitev vaše situacije.

Hkrati bomo nenehno v energijskem zdravljenju, tako ko bomo postavljali svoj primer, a zares še bolj kot statisti v postavitvah drugih. Na-ključ-ij namreč ni in ko odigravamo, ozaveščamo vloge, v katerih smo, se na vseh nivojih zdravimo in osvobajamo potrebe, da jih nadaljujemo ter s tem naredimo pristen in jasen korak naprej.

Seminar Mojca Debelak nadgradi z najrazličnejšimi znanji, denimo z vpogledom iz VEDSKE ASTROLOGIJE – JYOTISH preko natalne karte vsakega posameznika, ki postavlja; preko VLOG ŽIVLJENJA, v katere vsak posameznik pada; in drugimi znanji ter pristopi. Tako je vsakič z objavo novega datuma seminarja vključeno še morebitno področje ali metodologija, s pomočjo katere bo MojChi Intuitivna postavitev družine obogatena.

Prijavi se na dogodek

Kaj dela MojChi Intuitivno postavitev družine posebno?

MojChi Intuitivna postavitev družine temelji na metodologiji postavitve družine, hkrati pa Mojca pri postavljanju primerov uporablja še precizno intuicijo, ki lahko vidi onkraj. Tako so prejšnji udeleženci zelo hitro lahko uvideli vzrok njihovih vzorcev pri staršu, staremu staršu ali še bolj oddaljenemu predniku oziroma še dalj v preteklosti in popolnoma razkrinkali dinamiko s partnerjem/sestro/bratom/mamo/očetom/sodelavcem/prijateljem ter prišli do jasnih odgovorov, kaj bi pomagalo v dani situaciji za boljše počutje, razelektritev napetosti in bolj harmonično življenje.

Poleg intuitivnih uvidov je vključeno tudi vodenje v spremenjena stanja zavesti, da se lahko psiha in biopolje lažje odpreta in novi koncepti v odnosih ter zdravilne energije bolj učinkovito sidrajo v posameznikovo življenje. Pogosto se uporablja tudi terapevtski zvok s svojimi številnimi zdravilnimi učinki. 

V postavitev je lahko vključena tudi Jyotish rojstna karta (če gre za Intuitivno postavitev družine z vpogledom Jyotisha). V tem primeru bo Mojca za vprašanje, ki ga boste želeli razreševati, upoštevala postavitev planetov v karti, ki pa se bo nato odvila tudi v klasičnem smislu razreševanja s pomočjo postavljanja figur in sidranja energij kot pri klasični postavitvi družine.

Vzrok za naše počutje, težave in blokade se skriva v podzavesti. Hkrati vsi sodelujemo v neskončnem medsebojnem sistemu energij, podzavesti in spon. So vezi, ki so nevidne. Začnejo se, ko pridemo na svet, a so sočasno spomin od nekod prej. Preko Intuitivne postavitve družine pridemo do jasnih, točnih vpogledov, kaj je vse tisto, kar nam onemogoča doseči željeno stanje, da lahko končno dvignemo našo kvaliteto bivanja.

Komu je seminar namenjen?

Seminar je namenjen vsem, ki:

 • bi radi dosegli pristne spremembe v partnerskem odnosu, v družinskih odnosih, v poslovnih odnosih ali sicer in se povezali z ljudmi na pristen in konstruktiven način;
 • želijo razkrinkati in ozavestiti svoj način delovanja, mišljenja in čustvovanja v odnosih oziroma v vsakdanjem življenju;
 • nimajo odnosov, ki bi si jih želeli;
 • bi radi dosegli uspeh na poslovnem področju, se izrazili, kot se želijo, ustvarjali bolj ozaveščeno in celostno delovali drugače kot do sedaj;
 • želijo poglobiti že obstoječe odnose, jih nadgraditi in obogatiti;
 • že delajo na sebi nekaj časa in bi radi skozi ples energij dejansko videli, kaj so že presegli, kje pa jih čaka še nekaj dela.

Vtisi udeležencev

Cena

Zaradi lažje organizacije je obvezna PRIJAVA. Cena udeležbe je 200 EUR.

Lokacija

Matlux, Topole 51 G, Mengeš

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj pomeni, da primere “postavljamo”? Zakaj se “postavlja družino”?

Seminar Intuitivne postavitve družine se unikatno izvaja na način, da tisti/a, čigar primer se postavlja, doživi osvetliev njegove/njene dejanske situacije, ki se predstavi v obliki statistov (drugih udeležencev seminarja). Tako vsak izmed statistov v postavitvi zavzame mesto določene osebe, vloge, čustva, stanja oziroma druge oblike, ki je pomembna za to postavitev, ki jo posameznik postavlja. Preko energij, ki se tkejo na seminarju je potem moč videti, kako deluje naša psiha, naš notranji svet, čustva, energije in kako se pletejo naši medosebni odnosi kot nevidne vezi. Še več – z lastnimi očmi pred sabo vidimo rešitev problemov, ki jih doživljamo, saj so prikazani v nam razumljivi obliki.

Naši zapisi, vzorci in načini delovanja v odnosih izhajajo iz primarne družine oziroma ljudi, ki so bili z nami skozi odraščanje ter smo jih zavestno ali pa nezavedno dojemali kot družino. Vse to ostaja z nami skozi življenje, je del nas in se odraža v vseh nadaljnjih odnosih ali pa že samo v našem notranjem svetu. Zato ne potrebujemo nobenega stika z bližnjimi, da na tem seminarju ugotovimo več o nas samih in naših vzorcih. Še več – preko tega seminarja lahko celo ozavestimo nepoznane delčke naših življenj in si razčistimo določena neznana področja ter odnose. Zato ne glede na to, v kakšnem stiku smo s primarno družino oziroma ali so še živeči, je to seminar za ozaveščanje nas samih in odnosov s komerkoli, ki se je dotaknil našega življenja ali preprosto odnosov, ki se pletejo v našem notranjem svetu. Odnosnost v našem svetu je neizbežna, zato bi bilo dobro, da se vsak celostno zaveda, kakšne odnose kreira. 

Intuitivna postavitev družine je seminar, ki kljub imenu sega daleč onkraj družinskih odnosov. Resda so primarni družinski odnosi osnova, iz katere izhajamo v vseh drugih odnosih. A vseeno se pri postavljanju lahko osredotočimo na katerokoli drugo področje, odnos ali celo samo notranji svet. Tako lahko postavljamo:

 • družinske odnose;
 • partnerske odnose;
 • sebe in svoje nemoči;
 • podzavestne vzorce;
 • poslovne odnose;
 • življenjska vprašanja, na katera ne poznamo odgovora;
 • poslovna vprašanja;
 • odnos do življenja, smrti, države, hrane, čustev, …

Vsakič znova postavitev družine odslika dejansko stanje. To pa se že takoj po seminarju začne spreminjati zaradi uvidov, ki jih seminar ponudi in energij, ki tečejo skozi slehernega udeleženca. Tako obiskati postavitev družine na nekaj časa lahko ponudi ravno ključen pospešek, da se po etapah, segmentih naša matrika odnosov in notranjega sveta uspešno razreši, nadgradi in obogati. Je pa hkrati MojChi Intuitivna postavitev družine zares celosten dogodek, ki presega tipično postavitev družine in vključuje še precizne intuitivne zaznave, spremenjena stanja zavesti, zvok in druge pristope, ki se lahko uporabijo, kot so vpogled Vedske astrologije – JYOTISH, Vloge življenja, … Zato je vsakič znova čisto unikatna zgodba, ki odstre nove tančice glede na našo stopnjo zavesti in razumevanja. 

Mojca Debelak

Njen dar intuicije je potrdila celo znanost. Mojca je celostna terapevtka sodobne bioterapije s prodornim vpogledom karmične in intuitivne diagnostike, reiki mojstrica, hipnoterapevtka, predavateljica in učiteljica spremenjenih stanj zavesti. Ljudem pomaga z znanjem vedske astrologije, Intuitivne postavitve družine, terapevtskega giba in plesa ter frekvenčnimi zdravljenji. Na svoji trnovi poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zaradi premagovanja lastnih življenjskih izzivov mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in splošnem zadovoljstvu.

Prijava na dogodek

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Prihajajoči dogodki

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.