Natalna karta podzavesti

Natalna karta podzavesti je izvrstna metoda, da ugotovite, kdo v resnici ste. Na podlagi karmične diagnostike biopolja in intuitivne analize podzavesti vas in vaših prednikov se z objektivnega vidika določi in opiše ključne vzorce, ki jih nosite pod vsemi maskami, vlogami in zaklenjeno podzavestjo.

Dolžina:

"Podzavestni strahovi,
ki pogum so mi jemali,
da doživela bi tišino svojega duha,
da vstopila vanj bi - v Boga,
onega dne
so stopili se
z neskončnostjo neba."

– Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Kaj je natalna karta podzavesti in kaj zajema?

Gre za vaš notranji zemljevid življenja. Preko Natalne karte podzavesti pridete do jasnega odgovora, kateri so 3-je glavni podedovani ali naučeni podzavestni vzorci po mamini in 3-je po očetovi dedni liniji. V karti so vzorci podrobno obrazloženi in ponazorjeni s konkretnimi primeri iz vašega vsakdanjega življenja, da jih lahko razumete, prepoznate in s pomočjo za vas prilagojenih nasvetov vidite pot iz njih.

V karti je obrazloženo, kaj v odnosu do staršev in v vaši preteklosti, je potrebno ozdraviti, da lahko resnično zaživite sebe in predvsem kako to doseči. Ti zapisi prednikov določajo, kdo postanemo kot osebe, kaj doživljamo, kakšne vloge odigravamo. Vzorci so pravzaprav magneti, ki k nam pritegnejo določene ljudi, službe, situacije, čustva, blokade in stanja. Kateri so ti naši vzorci, ti magneti? Spoznajte jih in s tem sebe ter stopite onkraj s pomočjo Natalne karte podzavesti.

Gre za avtorsko delo Mojce Debelak, kreirano za vsakega posameznika, ki ga je razvila skozi večletno prakso, s kombinacijo intuitivne analize podzavesti in karmične diagnostike.

Zakaj spoznati svojo podzavest?

Čovek je vpet v družbene svetove. Gre za sistem ožje in širše družine, ki je nekakšna energijska matrika. V tej matriki zasedemo določene vloge (žrtev, cinik, samotar itd). Dobro je vedeti, da nam starši, bratje, sestre, omogočajo, da to vlogo lahko igramo. Vlogo igramo zaradi podedovanih ali privzgojenih vzorcev, ki nas prepričujejo, da je to edino smiselno, pravilno, učinkovito. Vse se seveda dogaja avtomatično, brez mentalnih analiz. Preprosto – kot da nas v določenem trenutku nekdo vodi in odreagiramo na določene besede avtomatično. Čeprav nam naš odziv ni jasen, nam ni všeč; določeni ljudje (kot tudi situacije) v nas sprožajo nekaj, kar prihaja iz globin in ne zmoremo kontrolirati. Ko se tega zavedamo, temu spoznanju sledi motivacija, da presežemo podzavestne vzorce, ki blokirajo določena področja v družinski matriki (primeri: več generacij v družini ima težave v ljubezni, v nekaterih družinah se razvijejo določene bolezni, odvisnosti, motnje živčnega sistema, morda v družini ne znajo komunicirati, so si odtujeni itd).

Ko pogledamo v primere svoje preteklosti, spoznamo, da smo se morali roditi v prav »določeno« družino, ki prinaša za nas pomembno sporočilo. Potrebno ga je razvozlati. Spoznamo, da se vrtimo v zelo podobnih, če ne enakih odnosih, vlogah, kot naši predniki.

Kako nam lahko natalna karta podzavesti pomaga?

  • Razkriva, kdo smo kot posamezniki, kaj ponavljamo v življenju, česa se učimo in kako se osvobodimo iz primeža nezavednih odzivov in čustev, ki so neuravnovešena.
  • Opiše, kako delujemo kot oseba v realnosti, kakšne vloge igramo, kje se zatikamo in kaj je tisto, kar prihaja iz naše podzavesti.
  • Opiše prednike, pomembne osebe v življenju in njihove odnose.
  • Opiše, kako je prišlo do določenih vzorcev, preko katerih do sedaj nismo (z)mogli.
  • Pokaže in pojasni DEJANSKE PRAKTIČNE REŠITVE za korak naprej, preraščanje starih vzorcev, prepričanj, vlog, začaranih krogov in brezizhodnih situacij ter preseganje pasti nezavednega – kako resnično spoznati sebe, svoje bistvo in krepiti tiste lastnosti, ki nam vračajo svobodo, dobro samopodobo, zagon, voljo in vero, da živimo svoje življenje pristno, brez pretvarjanj, iger in vlog.

Pomembno

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevt to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja. Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno življenje. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Nekaj časa smo le energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Mojchi

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.