Mojca Debelak – Mojchi

Njen dar intuicije je potrdila celo znanost1. Mojca je celostna terapevtka sodobne bioterapije s prodornim vpogledom karmične in intuitivne diagnostike, reiki mojstrica, hipnoterapevtka, predavateljica in učiteljica spremenjenih stanj zavesti. Ljudem pomaga z znanjem vedske astrologije, Intuitivne postavitve družine, terapevtskega giba in plesa ter frekvenčnimi zdravljenji. Na svoji trnovi poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zaradi premagovanja lastnih življenjskih izzivov mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in splošnem zadovoljstvu.

“Nihče ne bi smel posnemati vedenja drugih, ker bi ga potem lahko imenovali vnuk narave, ne pa njen sin.”

– Leonardo Da Vinci

Spoznaj Mojco, ko se potopi v življenje…

Intuicija – skrivnostna, opevana, prevečkrat oznanjena, ko v resnici to ni. A neizprosno šepeta in izbere pot, da je slišana…

 

Nerazumljena, tiha, svetla deklica sedi v travi na kmetiji, kjer se zdi, da lahko utihne vse. Odrasli živijo svoje življenje skozi stare paradigme, načine in navade. A deklica vidi več, kot vidi oko. Sliši več, kot sliši uho. Čuti več, kot se zdi. Intuicija govori skoznjo. Ni ji lahko, zmedena je in negotova. A z njo hodi že od malih nog in nekega dne ji reče: “Tvoja stara mama leži mrtva na tleh.” Odrasli jo gledajo čudno, z nezaupanjem. Vseeno na žalost vseh resnično življenje potrdi njeno slutnjo.

“Subtilna, kakor je,
mi pravi slutnja,
mirno ubira strune,
duša moja,
da izzvenela bi v svojem zvoku 
kakor lutnja.”

Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Čisto srce je motrilo svet okoli sebe, a naletelo na veliko trnja. Pot je bila strma, ovinkasta, nasilna, grda in polna ovir, ki si jih nihče ne bi želel. A takšna pot je deklico potisnila v globine sebe, globine obstoja. Kot biser, ki se v globinah morja oblikuje pod nečloveškimi pritiski, kot železo, ki svojo obliko dobi v vročem, žgočem ognju, je pustila, da jo je življenje oblikovalo.

“Sem na svetu vztrajno
srčnost pestovala.
Iz prodornih globin
jo na površje gnala.
A suha Zemlja
se na mojo gorečnost
ni odzvala.”

Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Odtujena od sveta racionalnega, intuicija v času njenega otroštva vedno znova utre pot do racionalnih odraslih in jim pokaže, da je točna, da je čista, da je prvinska. Deklica živi z mamo, ki je hudo bolna. Zdi se, da v svoji samoti še bolj pretanjeno izostri intuicijo, glasove vseh tistih, ki si želijo na Zemlji pomagati ljudem in jih postaviti v njihovo ravnovesje. Je sama, a opolnomočena. Kmalu zatem njeno Intuicijo potrdi celo znanstven raziskava, v kateri sodeluje prav Ona. 

“V resnici potrebujem malo.
Samo Sebe.
Tisto Sebe, ki je v resnici sploh ni v telesu.
Tisto Sebe, ki je svobodna, ker ne misli in ne ve.
Samo je.”

Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Mojca Debelak je tako srce in ustanoviteljica Energijskega centra MojChi ter pot nadaljuje kot vseživljenjska učenka, ki se izobražuje in deluje po nareku duše. Njen v zibelko položen dar je unikatna, precizna intuicija, ki jo je še dodatno razvijala in izčistila skozi celotno življenjsko pot. Kot pristna hči narave se je naučila, da vsak njen stopaj, njen doprinos svetu temelji na tankočutnem poudarku na neposrednem izkustvu. 

V svojih 15 letih je pomagala več tisoč ljudem stopiti na njihovo pot zdravja, opolnomočenja, kvalitetnih odnosov, samorealizacije in zadovoljstva. Predala je ogromno znanj s področja celostnega razumevanja življenja, preko katerih je ljudi vodila do globjih nivojev čutenja in osvobajanja nezdravih patoloških vzorcev ter čustvovanj, da bi lahko zaživeli najboljšo verzijo sebe. 

Z Mojco potujete od Karme – do Darme.

Dopuščam …
Dopolnjuješ me.
Spuščam …
Ljubim (v)se.
Končno …
“Dharma”.

Dušan Enova (Ljubljana University Medical Centre)  Heart aura magnetoreception and association between HF% HRV and oxytocin secretion. (povezava se bo odprla v novem oknu)

Povežite se z mano

Z mano lahko stopite v stik  preko elektronskega naslova. Vabljeni pa tudi k ogledu  mojih družbenih omrežij, kjer delim utrinke z dogodkov in koristne informacije o mojih terapijah in o vsebinah, s katerimi se ukvarjam. 

Terapije - Mojca Debelak

Prihajajoči dogodki, pri katerih sodelujem

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.