Zdravilni krogi

Prana/Chi, Zvočno zdravljenje, intuitivna karmična diagnostika, theta zdravljenje, spremenjena stanja zavesti v intimnem, skupinskem srečanju.
“Zavedam se,
da sem vse,
o čemer pišem –
sem odboj sveta.”


Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

Kaj so Zdravilni krogi?

Zdravilni krogi so intuitivno-energijski dogodek, ki je vsakič drugačen, vsakič nepredvidljiv, kot življenje samo, namen pa je pristno, izkustveno in poglobljeno preseganje sebe in omejujočih vzorcev. Sestavljen je iz:

 • predavanja oziroma splošnejšega intuitivnega uvida,

 • skupinskega dela (meditacija, vodeno dihanje, theta zdravljenje, zvočna kopel, energijska podpora), 

 • individualnega dela (reiki, duhovna terapija, karmična intuitivna diagnostika, manualna terapija, individualna zvočna podpora, intuitivni ples – Moj ChiDance). 

V skupinski, a intimni dinamiki lahko s skupnimi nameni kreiramo močnejši potencial za preseganje podzavestnih ovir, ki nas omejujejo. Skupaj smo močnejši in kolektivno lažje prebijemo individualne blokade. Zdravilni krogi so vsakič posvečeni določeni tematiki, se pa intuitivno prilagajajo potrebam skupine in vsakega posameznika. Tako se vsakič celostno posvetiva težavi ali želji posameznika. Vsaka skupina, vsak proces je svet zase, zato ga tudi dojemava popolnoma individualno, intuitivno in srčno.

Komu je srečanje namenjeno?

Srečanja je primerno za vse, ki:

 • bi se radi udeležili dogodka za delo na sebi in morda ne veste, kaj je točno tista metodologija, ki bi vam prinesla preboj;
 • imate nek zastoj, blokado, težavo ali zaplet na nekem področju in bi to radi celostno razrešili;
 • se soočate z bolečinami, utrujenostjo, pomanjkanjem energije, izgorelostjo, apatijo;
  se vrtite v čustvenih krogih, iz katerih ne morete izstopiti;
 • vas kliče notranji glas po poglobljenem raziskovanju in odkrivanju svojih skritih plasti;
  želite spoznati sebe do zadnjega kotička in odkriti resnico;
 • čakate na svoj termin individualne obravnave, pa ste željni, da še pred terminom pospešeno delate na sebi;

 

Primerno je tako za začetnike kot tudi tiste, ki imate že pestro pot duhovnega popotovanja za seboj in bi si svoje obzorje radi še bolj razjasnili ali preprosto naredili korak naprej.

Srečanje je predvsem izkustvene narave.

Prijavi se na dogodek

Vtisi udeležencev

Prana je prvobitna življenjska sila vseh živih bitij. Reiki je ljubezen. Skupaj tvorita dih življenja, ki omogoča, da se razcvetite v vsem svojem potencialu.

Kaj sta notranji in zunanji krog?

Pri notranjem krogu Mojca in Leo delata vodeno skozi posameznikov proces, kot se odpre v danem trenutku nekje od 15 do 30 min. Pri zunanjem krogu pa načeloma ni individualno vodenega dela, razen če čas dopušča, se pa v vsakem primeru nagovori kolektivne in idividualne vzorce. Zaradi večje časovne in dejanske obremenitve pride pri notranjem krogu do globje individualne obravnave, ki pa se raztegne tudi na zunanji krog v največji možni meri glede na velikost skupine in zahteve procesov.

Cena

130 EUR za “notranji krog” in

70 EUR za “zunanji krog”

Lokacija srečanja

Matlux, Topole 51 G, Mengeš

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo trajajo Zdravilni krogi?

Zdravilni krogi trajajo okoli 3 ure, odvisno od potreb in procesov vsake posamezne skupine.

Koncept notranjega in zunanjega kroga se je razvil zaradi želje omogočiti izkušnjo Zdravilnih krogov tudi v primeru večjega povpraševanja in jo narediti lažje dostopno – tako organizacijsko, kot tudi finančno.

Na splošno gledano bi lahko rekli, da sta individualna terapija kot tudi individualni del Zdravilnih krogov precej podobna. Torej, oba sta sestavljena iz nekega intuitivnega dela energijskega zdravljenja kot tudi dodatne izbire metodologije, ki bi posamezniku pomagala pri nekem problemu, zastoju, blokadi. Resda na Zdravilnih krogih na vas delata 2 terapevta, a je zaradi časovne omejitve individualna terapija še zmeraj bolj poglobljena, celostna in naslovi širši spekter področij posameznika. So pa izkušnje izredno različne, zato se tudi vsak posameznik različno odzove na oba načina zdravljenja.

Mojca Debelak

Njen dar intuicije je potrdila celo znanost. Mojca je celostna terapevtka sodobne bioterapije s prodornim vpogledom karmične in intuitivne diagnostike, reiki mojstrica, hipnoterapevtka, predavateljica in učiteljica spremenjenih stanj zavesti. Ljudem pomaga z znanjem vedske astrologije, Intuitivne postavitve družine, terapevtskega giba in plesa ter frekvenčnimi zdravljenji. Na svoji trnovi poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zaradi premagovanja lastnih življenjskih izzivov mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in splošnem zadovoljstvu.

Leo Krajnc

Radoveden raziskovalec mnogih področij življenja. Že od nekdaj rad odkriva zaodrja življenja in ugotavlja, kaj so resnična počela naših ravnanj, misli, čustev, odločitev in telesnih stanj. V MojChi povezuje raznolika znanja, ki jih je nabiral skozi svoje življenje in jih nadgrajuje z energijskim ter intuitivnim delom. Stremi k holističnemu in iskrenemu pristopu k delu na sebi ter zdravljenju, ki je osvobojeno prepričanj in omejujočih paradigem. Tako v svojem delovanju prepleta zvočno terapijo, duhovno energijsko terapijo, hermetizem, izsledke znanstvenih raziskav in znanja tako starodavnih, kot sodobnih mistikov.

Prijava na dogodek

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Prihajajoči dogodki

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.