Individualne terapije

Na individualni terapiji se poglobljeno, celostno in tankočutno poglobimo v vaše stanje, biopolje, psiho in telo. Tako preko za vas posvečenega zdravljenja hitro in učinkovito prebijete blokade ter greste pristno naprej v svojem življenju.

Dogodki

S skupno energijo in skupnim namenom na dogodkih (so)ustvarjamo varen, intimen prostor, kjer v različnih oblikah poglobljeno delamo na sebi. Intuicija, zvok, gib, ples, energija in še marsikaj drugega, so orodja, s katerimi vodimo do celostnega napredka.

Celostna potovanja

Obiščite nov kraj, prekinite sivo rutino, spremenite okolje, hkrati pa reprogramirajte svojo podzavest v poglobjenih, daljših procesih na celostnih oddihih. Odmaknite in potujte z nami navzven in navznoter.

Prihajajoči dogodki

“Ne razmišljam, kaj bo jutri, ker vem. Ne potrebujem smerokazov, ker so v meni. Vsaka žila je pot in vsaka kapljica krvi je gorivo.
To je vse, kar potrebujem”.

Odlomek iz knjige Božanski ljubimec

K posamezniku pristopamo celostno.

Naših težav se danes prepogosto lotevamo simptomatsko, ločeno in površinsko. Zaradi načina življenja ne vidimo širše slike in resničnih, globljih vzrokov, od katerih se obračamo stran.

V MojChi vas obravnavamo celostno. Kako mislite. Kako se gibate. Kako se počutite. Kako se prehranjujete. Kako se obnašate v odnosih. Vse to tvori sliko vašega življenja, ki jo potem lahko skupaj pristno pogledamo in razrešujemo.

Naš cilj je opolnomočiti posameznika, da lahko samostojno zaživi, brez privzgajanja odvisnosti od terapevta ali metod.

Energijski center Mojchi

Terapevti

Spoznajte našo ekipo Energijskega centra MojChi. Delujemo z namenom pristne pomoči, osebne rasti in poglobljene, srčne obravnave vsakega, ki pride k nam. Nudimo vse od celostne terapije, zvočne terapije, dela s telesom, do hipnoterapije, jyotish svetovanja, regresije in medijstva. Ne veste, kaj bi izbrali? Kliknite spodaj in ugotovite z našo pomočjo.

Mediji o nas

V desetletju in pol delovanja se je Mojca Debelak pojavila v številnih TV oddajah, podcastih, časopisih in revijah. Prisluhnite in preberite si več o karmični diagnostiki, odnosih, intuiciji, podzavestnih vzorcih, postavitvi družine, hipnoterapiji in še mnogo več…

15 let izkušenj

Za nami je 15 let terapevtskih izkušenj, organiziranja tenkočutnih in poglobljenih duhovnih dogodkov ter celostnih oddihov in potovanj. Pomagali smo številnim in vsakodnevno dosegamo nove preboje. Pridruži se zadovoljni vrsti ljudi, ki so odkrili sebe, pozdravili nezaceljene delčke svoje biti in zaživeli polno ter pristno življenje.

Mnenja udeležencev

Prijavi se na naš e-novičnik

Prejemaj novice, povabila na dogodke in ekskluzivne termine za terapije.

Imaš vprašanja? Piši nam!

Z veseljem ti bomo odgovorili takoj, ko bo mogoče.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.