Reiki na daljavo

Reiki je terapija z uporabo univerzalne življenjske energije za fizično, mentalno, čustveno in duhovno zdravljenje, ki spodbuja notranjo harmonijo in celostni razvoj.

Dolžina:

“Osnovni zakon narave je ravnovesje. V psihofizičnem smislu to pomeni zdravje, zato nam je vesolje v pomoč "priskrbelo" REIKI - sistem zdravljenja s polaganjem rok in zdravljenjem na daljavo z uporabo življenjske sile, ki je znotraj nas samih in v vsem, kar živi.”

Skozi vse in vsakogar na tem planetu se pretaka ŽIVLJENJSKA ENERGIJA; tista, najbolj prvinska, neomadeževana, ki se odraža kot notranja sreča, zadovoljstvo in sproži globlje razumevanje samega sebe.

Če se ji odpremo, smo sami s sabo v popolni harmoniji, to pa prav tako blagodejno vpliva na vse okrog nas. Kdor se odpre REIKI-ju, se odpre življenjski energiji.

V današnjem času velikokrat občutimo ravno nasprotno – primanjkljaj življenjske energije; ujeti smo v stres, naglico, nezdrav način življenja, v lastna omejujoča prepričanja in strahove, ki preprečujejo, da bi energija svobodno tekla skozi naše telo. To sčasoma lahko močno oslabi naš sistem, kar posledično vodi v bolezen.

REIKI je orodje, ki nam pomaga, da lažje vstopimo v stik s svojim višjim jazom, ki je že sam po sebi “veliki zdravilec”.

Je znotraj nas in ga že dodobra obvladamo. Ko smo se oddaljili od svoje prave narave, smo nanj pozabili, zdaj pa nas morda notranja želja, morda razmere silijo, da zopet spoznamo njegovo resnično vrednost.

Kaj pričakovati od Reiki terapije

Reiki seže zelo globoko saj z njim zdravimo fizično, mentalno, čustveno in duhovno raven.

Učinkuje tako, da: 

 • prodre do samih vzrokov bolezni in težav
 • sprošča ujeto čustveno energijo
 • pomaga pri razreševanju škodljivih miselnih vzorcev
 • lajša bolezenske simptome na fizičnem telesu (izredno hitro celi rane in poškodbe)
 • pomaga pri razreševanju medsebojnih odnosov
 • nas celostno podpira pri našem razvoju.
 • toploto
 • hlad
 • mravljinčenje
 • bolečino
 • lahko se sprožijo zadržana čustva, kot so žalost, jeza, nenadni napad smeha ali joka
 • občutek prerojenosti
 • sprememba stanja zavesti in traja nekaj trenutkov, “da pridete nazaj”
 • občutek “višje” povezanosti, ki je posledica močnega zdravilnega naboja
 • drugi občutki (pri reikiju ni pravil)
 • nič, lahko se zgodi tudi, da ne čutite ničesar, če ste zelo utrujeni in v energijskem deficitu

Kaj lahko čutite med seanso

»Reiki je rojstna pravica vsakogar, ki je rojen v ta svet.«

Izvedba terapije

Ker REIKI ne pozna omejitev prostora in časa, ga izvajamo na daljavo. Če vam čas ne dopušča, da bi nas obiskali osebno, so skrbi, da bi bila terapija zato kaj manj učinkovita, odveč. Dogovorimo se za termin, ko si lahko vzamete v miru čas zase, se uležete in sprostite. Reikist se poveže z vami ob dogovorjeni uri. V primeru, da se dogovorimo za terapijo z intuitivnim uvidom, po seansi v roku enega tedna prejmete tudi kratko sporočilo, intuitivni uvid, če ga je terapevt prejel med seanso.

Vas zanimajo Reiki tečaji?

Prihajajoči Reiki Tečaji

REIKI tečaji obsegajo 4 stopnje iniciacije (uglasitve). Namen teh je, da se jim zavestno posvetimo, v obdobju med posameznimi stopnjami reiki tudi praktično uporabljamo, spremljamo njegove učinke, opazujemo spremembe in se tako najbolje učimo. Lahko se odločite za iniciacijo zgolj v 1. stopnjo, lahko nadaljujete z 2. stopnjo, lahko pa vztrajate do mojstrske, 3. stopnje in naposled pridete do stopnje učitelja.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno življenje. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Nekaj časa smo le energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Miha Jemec

Individualna gong terapija

Individualna gong terapija uporablja zvok za globoko regeneracijo, razreševanje čustvenih blokad in krepitev samozdravljenja, v intimnem prostoru za osebno rast.

Read More

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.