Miha Jemec

Desna roka v energijskem centru MojChi, vedno pripravljen pomagati, pogosto tudi deklica za vse, v notranjem svetu pa človek globine, tišine in narave. Rad čuti zemljo pod prsti, veter na obrazu, toploto sonca in vonj po soli.

Svojo pot samoraziskovanja je začel pri Mojci kot njen učenec. Tekom intenzivnega triletnega urjenja ga je uvajala v različne pristope energijskega dela in preoblikovanja podzavesti. Svoje učenje pa je dopolnil tudi v šoli za bioterapevte, kjer se je pri Urošu Petanu prvič srečal s somatiko.

Že pred vpisom je čutil, da bi ga to področje utegnilo bolj podrobno zanimati. S samoraziskovanjem zavestnega, naravnega gibanja in dihanja je odkrival telesni nivo, kjer je poleg dela na sebi svoje zavedanje nadgrajeval s poglabljanjem v učenja Thomasa Hanne, Marthe Peterson in spoznanja biologa, dolgoletnega jogista in fizioterapevta Simona Borga-Olivierja.

Vsa svoja znanja o telesu, naravnem gibanju in podzavestnih blokadah je združil pod imenom Free Flow, s katerim ljudi usmerja k večji zavestnosti in boljšemu čutenju sebe s pomočjo gibanja in dihanja sprva na telesni ravni, kasneje pa čedalje bolj tudi energijskih in subtilnih ravneh.

Poglobljeno raziskuje energijsko podporo samozdravljenja s pomočjo Reikija, zanimajo ga podzavestni skriti mehanizmi človekovega delovanja, delo na sebi in terapije pa skuša zaobjeti čim bolj celostno, kamor vpleta tudi znanja iz Karmične diagnostike, zvočnih terapij (Gong, šamanski boben), meditacij, samohipnoze, naravne prehrane itd.

Povežite se

Kadarkoli me lahko kontaktirate na mojih družbenih omrežjih, kjer tudi delim utrinke z dogodkov in koristne informacije o mojih terapijah, ali pa stopite v stik z mano preko mojega elektronskega naslova.

Terapije - Miha Jemec

Prihajajoči dogodki, pri katerih sodelujem

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.