⁠Celostna terapija

Človek je CELOSTNO bitje … odkrivanje podzavesti, bolezenskih blokad, okvar ter pregled energijskega stanja posameznika zahteva svoj čas. Terapija sloni na intenzivnem in celostnem pristopu

Dolžina:

Kaj je celostna terapija?

Celostna terapija je celostni pristop k človekovemu zdravju in dobremu počutju, ki posega na telesne, energijske in informacijske ravni. Cilj je ugotoviti, kaj so primarni vzroki za težave in celostno opolnomočiti človeka, da lahko začne proces samozdravljenja. Je intenziven pristop, ki je sestavljen iz dveh delov. V prvem delu vam preko pogovora pomagamo razumeti in prepoznati vzroke, ki so vas pripeljali do stanja ali situacije v kateri se nahajate, v drugem delu pa izvedemo proces razreševanja vaše podzavesti, blokad, ujetih čustev itd.

Komu je namenjena celostna terapija?

Namenjena je vsem, ki bi radi:

 • izboljšali svoje zdravje
 • izboljšali počutje
 • izboljšali odnose
 • presegli svojo podzavest
 • osvobodili ujeta čustva, travme
 • uresničili svoje potenciale
 • bili bolj zavestni

Kaj obsega celostna terapija?

 • svetovanje z elementi karmične diagnostike
  ozaveščanje primarnih vzrokov za nastanek težav
 • transformacijo podzavestnih vzorcev in načinov delovanja
 • reiki
 • hipnoza
 • avtogeni trening
 • energijsko vodeni proces razreševanja blokad, travm in ujetih čustev
 • zvočno terapijo (šamanski boben, tibetanske sklede, koshi zvončki)

NADGRADNJA (po potrebi)

 • dihalne tehnike
 • Individualni Free Flow

Kateri elementi in v kolikšnem obsegu se izvedejo je odvisno od primera in presoje terapevta, ki začuti, kaj je v danem trenutku za vas najbolj podporno. Ni nujno, da vsaka terapija zajema vse zgoraj našteto, ampak se prilagodi individualno.

Kako poteka?

Začnemo s pogovorom in svetovanjem z elementi karmične diagnostike, kjer odkrivamo vzroke bolezni, stanj, počutja, ozaveščamo čustvene blokade, odkrivamo energijsko in fizično stanje vašega telesa, podedovane in privzgojene podzavestne vzorce, vaš odnos do sebe in odnos z najbližjimi.

V kolikor nam čas dopušča nadaljujemo s konkretnim delom na sebi s pomočjo hipnoterapije ali drugega vodenega procesa, kjer vas napolnimo z energijo, zaupanjem in spuščamo strahove blokade. Če ni dovolj časa, nadaljujemo s procesom na naslednji terapiji. Ključno je namreč, da najprej dobro razumete kako delujete, zakaj tako delujete, kaj vas je pripeljalo v nastalo situacijo in kakšne so spoznanja, ki jih morate osvojiti.

V nadaljevanju se lahko odločite ali skupaj s terapevtom dorečete ali so potrebne nadaljnje terapije 60 min. Te pa so sestavljene iz pogovora, svetovanja, domačih nalog, ozaveščanja, razumevanja sebe, razreševanja odnosov in problemov, ki se vam pojavljajo kot lekcije.

Če želimo preseči podzavest, je potrebno do neke mere razumeti celoto, da lahko nato skozi konkretno, pristno in iskreno delo na sebi v globokem stanju sproščenosti na inovativen in vedno drugačen način transformiramo notranje konflikte, strahove, dileme in izgubljenost.

Nadaljnje terapije

Pomembno

Ko človek ozavesti, prečisti telo, spremeni prehrambene navade, podela bistvene podzavestne vzorce, lahko prihaja poredkeje oz. na eno-urno terapijo. V kolikor je posameznik že pred prihodom sam naredil na sebi številne premike, terapevt to začuti in predlaga najbolj optimalno, učinkovito terapijo. Tako se prilagajamo posamezniku, njegovemu predhodnemu znanju, delu, ki ga je že vložil v sebe, v proces ozdravljenja. Individualno prisluhnemo potrebam telesa in duha.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam.  Nekaj časa smo le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Miha Jemec

Individualna gong terapija

Individualna gong terapija uporablja zvok za globoko regeneracijo, razreševanje čustvenih blokad in krepitev samozdravljenja, v intimnem prostoru za osebno rast.

Read More

Reiki na daljavo

Reiki je terapija z uporabo univerzalne življenjske energije za fizično, mentalno, čustveno in duhovno zdravljenje, ki spodbuja notranjo harmonijo in celostni razvoj.

Read More

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.