Individualna zvočna terapija

Individualna zvočna terapija uporablja zvok kot sredstvo za celostno zdravljenje telesa, psihe in biopolja. Umiri, spočije, pomaga lajšati bolečine in tesnobo ter podpira osebnostni razvoj.

Dolžina:

“Človek ne sliši zvoka samo preko ušes; zvok sliši skozi vsako poro svojega telesa. Širi se po celotnem bitju in glede na svoj specifičen vpliv bodisi upočasni bodisi pospeši obtok krvi; bodisi vzdrami bodisi umiri živčni sistem.”

– Hazrat Inayat Khan

Kaj je individualna zvočna terapija?

Že starodavni misleci, zdravilci in raziskovalci so odkrili, da so zvok, vibracija in različne frekvence izredno močna orodja, ki imajo vpliv na življenje na celični ravni. Denimo Pitagora je predpisal glasbo kot zdravilo, saj nam glasba odslikava naravo in ima moč uravnovesiti sile in tokove v organizmu človeka.

Moderna znanost pa celo preko raziskav dokazuje, da izbrana glasba zmanjšuje tesnobo, občutke depresije, pomaga pri jezi, frustraciji in utrujenosti ter olajša ali celo izniči akutno in kronično bolečino. Še več, določene raziskave pričajo o tem, da zvok lahko učinkovito uniči rakave celice, kar so na daljši rok lahko dosegli celo pri večjih rakastih tvorbah v človekovem organizmu.

Zato zvočna terapija blagodejno celostno vpliva na celotno telo, psiho in biopolje človeka. Je lahko zelo učinkovita pri akutnih in kroničnih stanjih ter se zelo dobro pokaže pri celostnem zdravljenju skupaj z drugimi metodami. Hkrati lahko odklene in čisti določena področja psihe, čustva, blokade in travme. Intuitivno izbrani zvoki in glasba na klavirju, koshi zvončkih, tibetanskih skledah, školjkah, šamanskih bobnih, gongu in drugih inštrumentih omogočajo vsakič unikatno individualno zvočno popotovanje.

Tako lahko zvok omogoči preboj pri raznih čustvenih stanjih, blokadah in odpre možnost za prehod naprej v življenju in za spremembo podzavestnih vzorcev.

Komu je namenjena?

Individualna zvočna terapija je namenjena vsakomur, ki:

  • trpi za kakršnimikoli bolečinami;
  • doživlja občutke tesnobe, depresije, nelagodja;
  • se sooča z večjim stresom, izčrpanostjo ali izgorelostjo;
  • bi želel spočiti in sprostiti organizem;
  • bi rad prešel neko čustveno stanje, blokado;
  • bi rad preoblikoval svojo podzavest v bolj podporno obliko.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno življenje. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Leo Krajnc

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.