Medijstvo

Medijstvo je stik z dušo pokojnika, preko katerega lahko pridemo do povezave, sporočil, utehe, ki so poglavitna za naše življenje, hkrati pa je možnost za pomiritev, za odpuščanje, za zaključevanje poglavja, ki je ostalo odprto.

Dolžina:

Medijstvo (“mediumship”) je stik z dušo pokojnika, ki je v resnici informacijska vibracija, zapis tistega, kar je ta oseba bila. Ta stik vam lahko nudi odgovore na vaša zapletena življenjska vprašanja in dileme, nudi oporo, pokojni pa radi ponudijo tudi nasvete za naprej.

Duše navadno v znak tolažbe zelo pogosto same navezujejo stik z bližnjimi, toda v težkih trenutkih, ko smo prizadeti, pogosto ne ozavestimo njihovih subtilnih dotikov in sporočil. Tu nastopi vloga medija, ki s pomočjo duhovnega vodstva poskrbi, da žalujoči osebi preda vsa potrebna in ljubeča sporočila duše preminulega. Včasih je potrebno, da se poslovimo, da razrešimo, kar nismo uspeli, da si povemo, kar nam leži na duši. Šele nato gremo lahko v življenju zares naprej. 

Oglejte si prispevek o medijstvu in izgubi mame na RTV365

(ob kliku na video se vam bo odprlo novo okno)

Namenjeno je vsem, ki

  • potrebujete oporo, razumevanje in uteho ob izgubi bližnjih;
  • ne veste kako naprej ob izgubi;
  • imate neodgovorjena vprašanje, nezaključen stik, ki vam ne da miru;
  • vas zanima, kaj se pravzaprav zgodi po smrti fizičnega telesa;
  • bi radi dosegli stik s preminulim;
  • se žal niste mogli posloviti na za vas primeren način;
  • želite celostno zaključiti poglavje s preminulo osebo z intuitivnim, celostnim vodstvom in napotki za naprej.

Gre za čas, ko smo najbolj ranljivi, strtega srca in mnogokrat tudi razpeti med različnimi vprašanji, ki zadevajo smrt v najrazličnejših konceptih. Mnogi se zaprejo vase in potlačijo občutke. Mnogi ne zmorejo živeti naprej, ostanejo ujeti v krog žalosti in nemoči. O smrti se v naši družbi ne govori, zaradi nelagodja pa mnogi ob bolečih izgubah ostanejo sami s svojo praznino.

Konec je pravzaprav nov začetek.

Večini smrt bližnjega zamaje tla pod nogami. Nenadoma se nam po taki izkušnji spremeni pogled na življenje. Veliko ljudi govori o tem, da postanejo odprti za nove razsežnosti slutenj, ki jih imamo v srcu. Ali je smrt torej le prehod v drugo dimenzijo? Svojo resnico boste lahko odkrili in začutili intenzivno preko sporočil tistih, ki so Vas zapustili in bivajo onkraj naših predstav. Boleča izguba tako lahko postane nadvse ljubeča izkušnja, ki Vam bo olajšala žalost, odrinila vse dvome o tem, da ste ostali sami. Predvsem pa Vam bodo izredno natančna sporočila o pokojniku povrnila upanje, da se nekoč spet srečamo.

Cilj ni, da nas obiskujete v nedogled. Cilj je, da se čim hitreje naučite vsega potrebnega, da zaživite polno, zdravo, čustveno uravnoteženo, predvsem pa samostojno življenje. Odvisnosti med pacienti in terapevtom ne toleriramo.

Posameznika učimo, da zmore sam. Mi smo nekaj časa le potrebna energijska opora in smerokaz. Z izkušnjami in znanjem človeka predvsem opolnomočimo.

Prijava na terapijo

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na terapijo. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali informacije o plačilu.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Ostale terapije - Mojchi

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.