Moj ChiDance

Zvočno-gibalni dogodek za osvobajanje celičnih spominov, blokad, čustev in travm iz telesa z intuitivnim vodstvom in živim zvokom.
ZADNJI MOJ CHIDANCE DOGODEK – v unikatni bobnarski “tribal” preobleki!

ZA DOGODEK NISO POTREBNE KAKRŠNEKOLI PLESNE ALI GIBALNE IZKUŠNJE OZIROMA ZMOGLJIVOSTI IN JE PRIMEREN ZA VSE STAROSTNE SKUPINE!

Kaj je Moj ChiDance?

Ali ste vedeli, da so v telesu zapisane vse travme, vsa čustva, vsi občutki in vsi življenjski dogodki – jeza, žalost, obup, sram, krivda, manjvrednost, nesreče, izgube, celo zlorabe? Ali ste vedeli, da je moč te zapise preko ozaveščenega, posvečenega giba najti in razrešiti? 

MoChi na podlagi večletnih izkušenj skozi celostne individualne terapije, zvočne kopeli, Zdravilne kroge in zvočno-gibalne terapevtske pristope predstavlja metodo Moj ChiDance, s katero lahko vsa ujeta čustva, občutke, travme in dogodke v telesu identificiramo in prečistimo, pozdravimo skozi intuitiven gib in ples.

Številni raziskovalci govorijo o tem, da so naši patološki vzorci, naše travme zapisane v tkivih, celicah našega telesa. Vsa potlačena čustva čakajo v telesu, da jih pogledamo in osvobodimo. Mojca zato na dogodku Moj ChiDance intuitivno vodi skozi gibalno-plesni večer in se individualno posveti vsem udeležencem, da začutijo, odkrijejo in celijo sebe, prostor pa je obogaten z živo zdravilno glasbeno kuliso zvokov klavirja, kitare, bobnov, tibetanskih skled, koshi zvončkov in še marsičesa, vse za namen osvobajanja telesa, zapuščanja starih energij in vstop v spremenjen način življenja.

Moj ChiDance predstavlja spremenjena stanja zavesti v gibanju. Pogosto nam pasivne metode ne prinesejo koraka naprej, ampak moramo v življenju aktivno narediti premik.

S pomočjo te metode ob redni uporabi:

  • na telesni ravni pridemo do primerne telesne teže, hormonalnega ravnovesja, uravnovešenega metabolizma in mehkega telesa,

  • psihično začutimo lahkotnost in čustveno razbremenjenost, radost, igrivost,

  • se duhovno povežemo s svojim najpristnejšim delom, ki ga potem lahko doživljamo v vsakodnevnem življenju.

Prijavi se na dogodek

Komu je dogodek namenjen?

𝐃𝐨𝐠𝐨𝐝𝐞𝐤 𝐣𝐞 𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐣𝐞𝐧 𝐯𝐬𝐞𝐦, 𝐤𝐢:

  • nimate kakršnihkoli plesnih ali gibalnih izkušenj, pa bi se radi posvetili svojemu telesu;
  • vas zanimajo gibalne delavnice, ozaveščena uporaba in vadba telesa;
  • želite odkriti nov, drugačen način gibanja za prožnejše, mehkejše, močnejše in bolj uravnovešeno telo;
  • opazite v vsakodnevnem življenju ponavljajoča se čustva in občutke, o katerih bi radi izvedeli več;
  • želite narediti suveren korak naprej na svoji poti osebnostnega razvoja; 
  • ste bili na MojChi Zdravilnih krogih ali MojChi zvočno-gibalnem dogodku in vam je takšen način dela na sebi privlačen.

ZA DOGODEK NISO POTREBNE KAKRŠNEKOLI PLESNE ALI GIBALNE IZKUŠNJE OZIROMA ZMOGLJIVOSTI IN JE PRIMEREN ZA VSE STAROSTNE SKUPINE!

Dogodek je predvsem izkustvene narave.

Zvok telo razgradi, um molči. Le om gronko doni. Frekvenca dušo budi. Odlomek iz knjige – Božanski ljubimec

Mnenja udeležencev

Cena

Cena za dogodek je 50 EUR.

Lokacija srečanja

Matlux, Topole 51 G, Mengeš

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se res da s pomočjo giba in plesa narediti spremembo glede obnašanja, mišljenja, čustvovanja, odnosov ali sicer? Zakaj?

V našem telesu je zapisano vse. Denimo, če se nekdo ne more odpreti v odnosih, srčno povezati ali pokazati, kdo je, je pogosto, da se zapira v prsnem košu. Pride do kronične zategnjenosti prsnih mišic, slabše prekrvavitve, neustreznega razvoja fascij, posledično do neravnovesja delovanja notranjih organov, itd. Vse to lahko kreira začaran krog, ki ga samo z meditativnimi tehnikami in pasivnimi spremenjenimi stanji zavesti težje ali pa počasneje rešujemo. Tako če je telo fluidno in pretočno, je takšen tudi naš um. Če je telo krepko, a gibljivo, smo takšni tudi v življenju. Po hermetičnem načelu korespondence: “tako zgoraj, kot spodaj”, lahko zato že z ustreznim, vodenim, intuitivnim gibom pridemo do ključnih sprememb na drugih, navidezno nepovezanih področjih življenja.

Okoli plesa je v naši družbi ogromno stigme in predsodkov. Nenehno bi radi izgledali dobro in se gibali nevpadljivo, a hkrati privlačno. Ples uporabljamo kot beg stran od sebe, namesto pomikanje globlje vase. Zato je ta delavnica namenjena prepisovanju tudi vseh predsodkov in nalepk glede gibanja ter plesa. Nikakršne izkušnje niso potrebne, ves proces je voden. Obenem je tudi veliko za tiste, ki se s plesom ukvarjate bolj poglobljeno. Čeravno gre za skupinsko srečanje, je poskrbljeno za diskretno in intimno vzdušje za čim bolj sproščeno izražanje. Tako lahko ta delavnica omogoči prepis predsodkov glede plesa in omogoči posamezniku sprejemanje lastnega telesa – s tem pa sebe v celoti.

Stigme glede plesa in izraznega giba so v naši družbi prilepljene predvsem na moški spol. Moška telesa so zato povečini toga, slabo mobilna in zakrčena. To lahko privede potem do številnih neravnovesij v telesu in psihi, bolezenskih stanj ter težav v medsebojnih odnosih. Zato je Moj ChiDance še posebej primeren za moške, ki bi radi delali na sebi in naredili korak naprej. Takšna delavnica lahko pomeni prav ključen gradnik za pristno, posvečeno in celostno delo na sebi.

Mojca Debelak

Njen dar intuicije je potrdila celo znanost. Mojca je celostna terapevtka sodobne bioterapije s prodornim vpogledom karmične in intuitivne diagnostike, reiki mojstrica, hipnoterapevtka, predavateljica in učiteljica spremenjenih stanj zavesti. Ljudem pomaga z znanjem vedske astrologije, Intuitivne postavitve družine, terapevtskega giba in plesa ter frekvenčnimi zdravljenji. Na svoji trnovi poti se je naučila pomagati sebi, še posebno po smrti matere. Verjame, da je prav zaradi premagovanja lastnih življenjskih izzivov mnogo ljudem lahko pokazala intuitivne rešitve in poti k zdravju, srčnim odnosom in splošnem zadovoljstvu.

Miha Jemec

Desna roka v MojChiju, vedno pripravljen pomagati, pogosto tudi deklica za vse, v notranjem svetu pa človek globine, tišine in narave. Rad čuti zemljo pod prsti, veter na obrazu, toploto sonca in vonj po soli.
 
Svojo pot samoraziskovanja je začel pri Mojci kot njen učenec. Tekom intenzivnega triletnega urjenja ga je uvajala v različne pristope energijskega dela in preoblikovanja podzavesti. Svoje učenje pa je dopolnil tudi v šoli za bioterapevte, kjer se je pri Urošu Petanu prvič srečal s somatiko.

Leo Krajnc

Radoveden raziskovalec mnogih področij življenja. Že od nekdaj rad odkriva zaodrja življenja in ugotavlja, kaj so resnična počela naših ravnanj, misli, čustev, odločitev in telesnih stanj. V MojChi povezuje raznolika znanja, ki jih je nabiral skozi svoje življenje in jih nadgrajuje z energijskim ter intuitivnim delom. Stremi k holističnemu in iskrenemu pristopu k delu na sebi ter zdravljenju, ki je osvobojeno prepričanj in omejujočih paradigem. Tako v svojem delovanju prepleta zvočno terapijo, duhovno energijsko terapijo, hermetizem, izsledke znanstvenih raziskav in znanja tako starodavnih, kot sodobnih mistikov.

Prijava na dogodek

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Prihajajoči dogodki

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.