Zvočna transmisija – NIBIRU – Aktivacija DNK

Ste vedeli, da ima zvok številne zdravilne učinke? Harmonični zvoki ne vplivajo le na naš živčni sistem, pomirjajo in sproščajo, ampak so sposobni tudi izničiti rakave celice.

NIBIRU – AKTIVACIJA DNK

Vsi potenciali so že v nas, pogosto pa se jih ne zavedamo v najbolj ključnih trenutkih.

Ni toliko pomembno kaj zmoremo in kje so meje naših sposobnosti, ampak koliko srčnosti premoremo v najtežjih trenutkih, ko bi se najraje zaprli, pobegnili ali prepustili svojim najglobljim ranam. Zdi se, da smo nekatera globoka znanja in modrosti pozabili in zakopali globoko vase, kjer čakajo, da se spomnimo in postanemo dovolj zreli, da bi se nam ponovno razkrila. Bistveno za človeka je, da razširi svoje zavedanje, se odpira v srcu in modrosti, potenciali pa se nato odpirajo sami, saj služijo višjemu namenu in ne egu in potrebam nižjega jaza.

Vsi ljudje imamo v svojem genetskem kodu ključ do višjih ravni bivanja, te pa niso v drugih prostorih ali krajih, ampak tukaj in sedaj. V vašem odnosu do sebe, bližnjega, matere, sina, popolnega tujca, mimoidočega psa ali travnate bilke, se kaže, na kateri ravni bivate. Koliko sprejemanja, odprtosti in ljubezni premorete, ko je to najbolj potrebno in ko “nihče” ne gleda. Mnogi si želijo odpreti potenciale, da bi dosegli svoje sebične cilje. A resnično smo podprti šele, ko služimo življenju samemu.

Človek je že živel življenje na precej višjem nivoju medsebojnega bivanja, sodelovanja in harmonije. Čas je, da se tega spomnimo in popravimo napake, ki so nas v slepoti zazibale v sebičnost, spanec in pozabo.

Z GONG ZVOČNO TRANSMISIJO se bomo tokrat spominjali občutkov enosti, potovali skozi povezanost žive in nežive narave. Zasejali bomo seme, ki vam bo pomagalo, da se spomnite kdo ste v resnici in kaj ste prišli naredit na Zemljo.

Tretji del Zvočne transmisije z Gongom bomo zaključili z odpiranjem potencialom, ki jih nosimo v sebi in čakajo, da jih začnemo uporabljati – z aktivacijo naše DNK.

Z nami bo tudi aspekt NIBIRU, ki naj bi na Zemljo prinašal genetski kod sodobnega človeka, razvoj, evolucijo in razsvetljenje.

Lokacija srečanja

Zvočno transmisijo bo vodil

Miha Jemec

Miha se že 14 let ukvarja z glasbo. Začel je kot kitarist, kjer je pogosto melodije ustvarjal iz praznine, brez kakršnegakoli teoretičnega vedenja ali znanja. Svoje melodije je večinoma snoval po navdihu in posluhu in se zanašal na občutke in čutenje.

Ko je ugotovil, da ga težka rock glasba utruja in ne sprošča, se je odločil svojo glasbeno ustvarjanje preusmeriti v bolj harmonične zvoke manter, indijanske piščali, šamanskega bobna in gonga.

Miha pravi, da je gong kot reka, v katero nikoli ne moreš dvakrat vstopiti v isto vodo in tudi
nobeno gong zdravljenje ne more biti dvakrat enako. Pri dinamičnem plesu, ki ga ustvarjata
skupaj z gongom, sebe dojema kot strugo, ki pomaga reki, da teče, voda pa določa obliko,
hitrost, udarnost in ritem in tako kot ima voda svoje zdravilne učinke, so tudi harmonije gong
valovanja zvočna medicina.

Prijava na dogodek

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Prihajajoči dogodki

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.