Zvočna transmisija – CHANDRA – Osvobajanje Čustev

Ste vedeli, da ima zvok številne zdravilne učinke? Harmonični zvoki ne vplivajo le na naš živčni sistem, pomirjajo in sproščajo, ampak so sposobni tudi izničiti rakave celice.

CHANDRA – OSVOBAJANJE ČUSTEV

Represija čustev je depresija uma. Nečutenje vodi v apatičnost.

Živimo v svetu, kjer nimamo časa niti, da bi v miru pojedli kosilo, kaj šele, da bi si vzeli čas, da čutimo sami sebe, vse svoje občutke in čustva. Če želimo biti v koraku z vsakdanom, je pogosto edina kratkoročna možnost preživetja, da čustva potlačimo. Na dolgi rok to seveda ni vzdržno, kar se nam kaže v vedno slabšem počutju, tiščanju in raznih bolezenskih stanjih.

Čustva pa niso samo potencirani skupki emocij, ki jih vsi zaznavamo, ampak so tudi bolj subtilne tvorbe, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Kar nekaj čustvene prtljage smo namreč natovorili že v ranem otroštvu in jo zakopali globoko v brezno podzavesti, kjer je sami sicer ne opazimo, a ona še kako opazi nas.
Vse kar ste kadarkoli doživeli kot ogrožujoče, nevarno ali neprijetno se je zapisalo v vaša tkiva in močno vpliva na vaše vedenje, odnose in predvsem sprejemanje odločitev. Mnoge ovire, prepreke in blokade so namreč sadovi naših lastnih doživetij in načina kako smo nekaj doživljali. Zato imamo tudi sami v rokah moč, da to spregledamo, si priznamo in spremenimo.

Z GONG ZVOČNO TRANSMISIJO bomo tokrat vstopali v ranjene dele vaše osebnosti, kjer so skrita potlačena in pozabljena čustva, ki potrebujejo topel objem in skrbno nego. Potopili se bomo globoko v ocean vaše podzavesti, kjer se boste lahko popolnoma prepustili, poiskali zaupanje, da nad nami bdi sila oceana, ki nas vse prežema in nam daje moč za spremembe.

Zdravilne zvoke GONGA bosta tokrat pospremila ocean in nežna melodija kitare ter za vas ustvarila varen prostor, da začutite in morda tudi izrazite vse tisto, kar si do sedaj niste upali, niste mogli, ali niste smeli priznati in začutiti v polnosti. Šele, ko polno začutimo, se lahko resnično osvobodimo. Zvok, voda in ljubezen imajo nekaj skupnega, vse troje namreč zdravi in bo prisotno za vašo podporo na tej zvočni transmisiji.​

Z nami bo tudi aspekt CHANDRE ali lune, ki v jyotishu simbolizira mamo, čustva, nežnost pa tudi intuicijo in čutenje. Chandra nas bo kot mama vzela v svoj objem, odpirala srca za samozdravljenje in nas celila z materinskim dotikom.

Lokacija srečanja

Prispevek za srečanje: 30 EUR
Rok za prijave: 10. 3. 2024

Zvočno transmisijo bo vodil

Miha Jemec

Miha se že 14 let ukvarja z glasbo. Začel je kot kitarist, kjer je pogosto melodije ustvarjal iz praznine, brez kakršnegakoli teoretičnega vedenja ali znanja. Svoje melodije je večinoma snoval po navdihu in posluhu in se zanašal na občutke in čutenje.

Ko je ugotovil, da ga težka rock glasba utruja in ne sprošča, se je odločil svojo glasbeno ustvarjanje preusmeriti v bolj harmonične zvoke manter, indijanske piščali, šamanskega bobna in gonga.

Miha pravi, da je gong kot reka, v katero nikoli ne moreš dvakrat vstopiti v isto vodo in tudi
nobeno gong zdravljenje ne more biti dvakrat enako. Pri dinamičnem plesu, ki ga ustvarjata
skupaj z gongom, sebe dojema kot strugo, ki pomaga reki, da teče, voda pa določa obliko,
hitrost, udarnost in ritem in tako kot ima voda svoje zdravilne učinke, so tudi harmonije gong
valovanja zvočna medicina.

Prijava na dogodek

Izpolni polja v spodnjem obrazcu in se prijavi na dogodek. Ko bomo prejeli prijavo, ti bomo na tvoj email naslov poslali nadaljnje informacije.

Prijavite se lahko tudi z neposrednim e-poštnim sporočilom na naslov info@mojchi.com.

Prihajajoči dogodki

Uspešno ste se prijavili na e-novičnik.

Oddaja obrazca uspešna

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.